Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Granat programowalny

sztuka13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten granat programowalny to taka wyrzutnia granatów, scrollem ustawia się dystans i strzela ale miałem go kiedyś i uważam że jest beznadziejnie słaby, już wolę latać z PP-2000 niż tym złomem.

Na piechotę do dupy, na pojazdy do dupy, nieprzydatny złom

LOL

Opublikowano

Ciezko rozwalic auto nie mowiac juz o transorterze ale na piechote daje rade i strasznie wqrwia jak i rpg vs piechota

Opublikowano

Ja nie wiem, co wy do tego macie. Ja tym na omanie rozwalam Snajperów odległych o 150m, jak walne w świeżego jeepa rpg, to zostaje mu 30 obrony, szybko na programowalkena i bum ni mo autka. Tak samo z czołgami, walisz 3 rpdżejki, i zostaje 70Obrony, walisz 2x z programowalke i masz oszczędność.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Warto gram na masthur, karkand (najwiecej) jedzie Hammer ze 400Hp walicz Rpg zostaje mu raz 30 do 70 hp i wtedy wyciagasz granatnik i walisz w niego! Daj (!) w granatnik 1-2 punkty WARTO!

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ten airboost grenade to nieprzydatny gadzet. Jak ktos wyzej napisal lepiej kupowac boost na rpg za kredyty niz pruc sie z granacikami. Poza tym u moich mechanikow (30 i 17lvl - gram ta klasa 2gi raz) nie ma miejsca na pasku na takie pierdoly.

Opublikowano

Dobijać jeepy programowalnym? Lepiej wyciągnąć jakiś karabinek i dobić :D Kiedyś w to dałem punkty... Dobrze że można resetować :D

Mow co chcesz jakos 500zabojstw w ten sposob jest :p

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...